Catering voor bedrijfsfeesten en zakelijke evenementen

Wilt u een personeelsfeest of receptie organiseren? Is het tijd voor een gezellig tuinfeest met vrienden of stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Kortom, wát u ook te vieren heeft, cateringregelen.nl maakt van alle feestelijke gelegenheden een geslaagde culinaire dag met catering aan huis. Je kunt online direct meer informatie bekijken over zakelijke catering mogelijkheden

Receptie catering voor bedrijven

Recepties kunnen plaatsvinden bij u thuis of op locatie. Wij verzorgen graag uw volledige receptie. Catering en Partyservice zijn hierbij belangrijke onderdelen. Denk daarbij aan heerlijke borrelhapjes, hapjes buffetten en tapas. Wij zorgen voor een feestelijk geheel, perfect tot in de puntjes. Recepties kunnen ter ere van vele gelegenheden, op vele locaties plaatsvinden. Wij organiseren uw receptie graag bij u thuis of bijvoorbeeld in uw nieuwe bedrijfspand. U kunt ook terecht op een van onze vaste locaties. Gastvrij personeel op locatie kost € 37,50 per medewerker/per uur.

Mogelijkheden van catering aan huis

Catering aan huis geeft u de rust van uw eigen, vertrouwde omgeving, maar met de mogelijkheden van een professionele locatie. Een tent in de tuin, een luifel aan  uw huis, een rondvaartboot voor de wal, muzikale invulling in elke stijl, sfeervolle verlichting, stijlvol meubilair, passende aankleding, allemaal voorbeelden van mogelijkheden welke wij graag voor u verzorgen. Voor bedrijfsfeesten buiten gelden wel bepaalde wetgeving. Lees je vooraf goed in om niet voor verrassingen te staan.  

Gerechten

Voor uw feestelijkheden verwacht u natuurlijk een met de seizoenen variërende keuken van uitsluitend verse gerechten en smaakvolle bereidingen. Catering voor bedrijven geeft u een kwaliteit als geen ander door middel van ambachtelijk bereide hapjes, buffetten, maaltijden en meer.

Uw wens centraal

Wij voorzien graag in al uw behoeften. Vaak wordt getwijfeld aan de mogelijkheden van het thuis organiseren van een feestelijke gebeurtenis. Meestal is er, ook bij catering aan huis, meer mogelijk dan in eerste instantie gedacht werd. Het zit hem in de kleine dingen. Cateringregelen.nl ziet in één opslag de mogelijkheden en adviseert u hierbij. Uw wens staat hierbij centraal, de basis is de culinaire kwaliteit en optimale gastgerichtheid. Live cooking als evenement voor uw gasten, weer eens wat anders. Dit kan zowel thuis als bij catering op locatie. Onze chefs bereiden de meest uiteenlopende en verrassende gerechten speciaal in het zicht van u en uw gasten. Een ideale keuze voor bedrijfsfeesten, recepties en andere feestelijke gelegenheden. 

Partyservice

Cateringregelen.nl is een full-service organisatie die uw evenement of festiviteit volledig voor u coördineert en regelt. Wij kijken naar de mogelijkheden van de accommodatie en komen met kant en klare oplossingen waar nodig. Een luifel aan uw huis of een tent in de tuin, een natuurtocht op een nostalgische salonboot, een orkest of een stampende dj. Zomaar wat voorbeelden, alles is mogelijk. Wij verzorgen tuinfeesten, bruiloften, recepties en jubilea, verjaardagen, personeelsfeesten, familiedagen, 21-diners en afstudeerfeesten en uitvaarten/condoleances. Vaak wordt getwijfeld aan de mogelijkheden van het eigen huis voor het organiseren van een feestelijke gebeurtenis. Wij zien in een oogwenk wat de mogelijkheden zijn en adviseren u graag wat er wel en niet kan.