Waarom een bedankje meegeven na een bedrijfsuitje?

Wat leuk, je mag een bedrijfsuitje organiseren! Uiteraard ben je hier heel druk mee bezig. De uitnodigingen moeten de deur uit, maar het een en ander moet ook georganiseerd worden. Zo moet er een locatie gevonden worden, eventuele activiteiten geboekt worden en hoe leuk is het om je collega’s bedankjes mee te geven wanneer het feestje afgelopen is? Zo’n bedankje voelt namelijk echt als een compliment. Waarom een bedankje zo belangrijk is? Lees het hier:

Ze voelen zich echt gewaardeerd

Werkgevers zijn uiteraard niet verplicht om werknemers cadeaus te geven, maar wanneer een werkgever dit juist wel doet zal dit alleen maar goed zijn. Een kleine investering die grote en positieve gevolgen kan hebben voor het bedrijf. Werknemers voelen zich namelijk ontzettend gewaardeerd wanneer ze zo nu en dan eens een verrassing van de werkgever krijgen. Een werknemer die zich gewaardeerd voelt, zet net dat ene stapje meer en tegelijkertijd zal het de onderlinge sfeer ook goed doen. Het is dus eigenlijk ontzettend slim om werknemers zo nu en dan eens een bedankje te geven.

Een bedankje als afsluiter van een bedrijfsfeest

Werknemers kunnen een goed bedrijfsfeest over het algemeen ontzettend waarderen. Het is leuk en gezellig en doet zeker wat voor de teambuilding. Je spreekt collega’s die je normaal gesproken eigenlijk niet zoveel spreekt en het is natuurlijk altijd leuk als er niet alleen een borrel is, maar ook een leuke activiteit. Het personeel wordt zo lekker door elkaar gehusseld en ook voor nieuwere personeelsleden in het bedrijf is dit de ideale manier om hun collega’s te leren kennen.

Wanneer het bedrijfsfeest op zijn einde loopt is het erg attent om nog een bedankje te geven. Het hoeft geen groot cadeau te zijn, maar een klein bedankje meegeven doet al meer dan woorden. Het personeel zal zich gewaardeerd voelen en ze krijgen iets tastbaars mee waar ze ook echt iets aan hebben. Er zal nog veel nagepraat worden over het feest en het bedankje dat je ze hebt meegeven. Deze blijk van waardering is voor personeel, zeker in deze tijden, ontzettend belangrijk.

Online bedankjes bestellen

Bedankjes bestel je simpel en snel online bij thnx.nu. Hier kun je terecht voor de leukste bedankjes voor iedere gelegenheid. Voor bedankjes voor bedrijfsfeestjes, maar ook wanneer iemand ziek is of wanneer er iets te vieren valt kun je hier erg goed terecht. Bezoek de website en bestel nu online.