Een bedrijfsfeest organiseren doe je zo…

Wil je een spetterend bedrijfsfeest organiseren maar weet je niet hoe? Ben je op zoek naar een thema, muziek waarop gedanst kan worden en naar een goed cateringbedrijf? Lees hier wat er nodig is voor een onvergetelijke avond met het team of bedrijf.

Stap 1: Verzin een origineel thema

Een gemaskerd bal, glitter and glamour, een 80s en 90s party: er zijn allerlei leuke thema’s om een geweldig bedrijfsfeest te organiseren. Welk thema het meest geschikt is, is afhankelijk van de aanleiding voor het feest (bijvoorbeeld kerst, pasen of een kick off) en de karakters van je collega’s. Toch zorgt een themafeest ervoor dat iedereen een andere kant van zichzelf laat zien. 

Tijdens een themafeest treden zelfs de meest introverte personen uit hun schulp. Dansend op de muziek die uit de boxen galmt. Heb je het juiste thema gevonden? Zorg dan voor een sfeervolle aankleding van de locatie en muziek die bij het themafeest past.

Stap 2: Huur een geweldige dj of band

Een bedrijfsfeest zonder muziek is niet compleet. Het is dus nodig om een dj of band te huren. Of je een dj of band inhuurt, is afhankelijk van het budget, thema, de feestlocatie en de beschikbare ruimte. Hiernaast spelen ook de smaak en de leeftijd van de werknemers een rol. Kies je ervoor om een dj te huren? Hij of zij draait de hele avond de beste nummers en je kunt speciale verzoekjes indienen. Met een band weet je zeker dat iedereen binnen no-time swingend op de dansvloer staat.

Stap 3: Laat de hapjes door een cateringbedrijf verzorgen

Wil je dat het bedrijfsfeest tot in de puntjes verzorgd wordt? Huur dan een cateringbedrijf in die de catering voor dit evenement van a tot z verzorgt. Denk bijvoorbeeld aan de hapjes en drankjes maar ook aan het buffet of diner. Ben je zoek naar een goede cateraar? Zoek bijvoorbeeld via Google op ‘catering Apeldoorn’ of naar een cateringsbedrijf bij jou in de buurt.