Schrijf de perfecte uitnodiging voor een bedrijfsfeestje!

Leuk, jij bent dit jaar de organisator van het jaarlijkse bedrijfsfeest. Hoe ga je dit doen en hoe schrijf je een goede uitnodiging? Natuurlijk stuur je geen simpel kaartje maar denk je aan een speciale uitnodiging zoals een Pop up Kubus of turningcard. Meer daarover lees je hier.

Aankondigen van het bedrijfsuitje

Wanneer de datum voor het bedrijfsuitje is vastgelegd is het goed om deze direct aan de collega’s te communiceren. Hierbij is het dan ook hoe eerder, hoe beter. Agenda’s lopen namelijk snel vol en het zou zonde zijn als collega’s andere plannen hebben op de dag van het bedrijfsfeestje. Daarom kan je dit het beste te vroeg dan te laat communiceren.

De vooraankondiging van het bedrijfsfeest

In de eerste aankondiging van het bedrijfsfeest hoeft echt niet alle informatie te staan. Het aller belangrijkste is uiteraard de datum. Daarnaast doe je er goed aan om aan te geven of het een dagprogramma is, of dat het om een dagdeel gaat. Geef dan uiteraard aan om welk dagdeel dit gaat. Wanneer er een reisafstand te overbruggen is, geef dan aan dat er rekening moet gehouden met een reistijd zodat jouw collega’s hier ruimte in hun agenda voor open kunnen laten.

Wat communiceer je aan jouw collega’s?

Fijn, het programma voor het feestje is rond. De taak die nu op je ligt te wachten is aan je collega’s communiceren wat ze moeten weten. Wat je niet over het programma zelf verteld is aan jou.

De definitieve uitnodiging versturen

Wanneer alles is vastgelegd en geregeld is het belangrijk om de uitnodiging te versturen. Hier moeten alle details in staan die jouw collega’s moeten weten. Je kan er ook de vraag in stellen of er dieetwensen zijn. Daarnaast geef je de kledingkeuze door en de overige dingen die nodig zijn.

Hoe verstuur je een originele uitnodiging?

Een bedrijfsfeestje begint bij de uitnodiging. Daarom is het belangrijk en leuk om een speciale uitnodiging te versturen zoals een confetti kaart, muziekkaart of Pop up Kubus. Wanneer je een speciale uitnodiging verstuurd zal dit de zin van je collega’s in een bedrijfsuitje zeker aanwakkeren. Het is namelijk een voorbode op het toffe feest dat gegeven gaat worden!